Sydafrika imorgon!

Hej alla glada! :)
Imorgon åker jag till Sydafrika :O :) Kommer vara borta i nästan 3 veckor :O Känns lite konstigt faktiskt! Har aldrig varit hemifrån så länge, haha :) Men det ska bli otroligt kul! :D Och skööönt med sol och värme!
Kommer dock sakna väldigt många här hemma. Min älsklingspojke till exempel <3
Idag har jag tränat, varit i stan med Carro och Emma en stund och sen bara fixat en massa inför resan :) Lagade förresten dessutom mat till mig och Filip, hihi! Kycklingfilé. Förvånande!? Nej!Men kyckling är godast! Nu är jag hemma hos Felicia och Julle och ska sova här. Mycket närmre till atleticum härifrån, och vi ska träna precis innan vi åker till flygplatsen, så det blev lättast såhär, hihi :)

Igår var jag först på stan med älskling. Sen kom Amanda och så gick vi en stund. Därefter blev det lite mat på stan med pappa, syster och bror :) Mysmys! Vi gick sedan och hämtade Filip för att fortsätta till BIG BOWL! :D En timmes bowling resulterade först i en urusel omgång och klart sist och sedan en riktigt bra omgång och vinst, hääärligt! :D 165 poäng, nytt rekord för min del! :D Filip hade dessutom fått för sig att han ville ge mig en "liten" present som han själv uttryckte det; ett par jeans! TACK min älskling! :) De är superfina, hihihi! :)

Nu ska jag snart sova tänkte jag. Åker som sagt imorgon, men kommer förmodligen, och förhoppningsvis, ha tillgång till dator när vi är borta, så då kommer det förmodligen ett och annat inlägg.
Ha det så bra allihop! Puss och kram! :)


Myskväll med älskling!

Jaaa, min älskling är här hos mig :) Han ligger just nu i mitt knä och sover medan jag tittar på På andra sidan häcken, hihi! :) Det blir nog att titta på film och så hela kvällen :)
Idag har jag tränat och sen åkte jag, Filip, Marcus, Felicia, pappa och Monica till lilla farmor :) Hon hade gjort lutfisk, och när jag först såg det tänkte jag "åh nej!" Haha! Men sen såg jag att hon hade gjort lax också, tur det, hihi!
Vi pratade massa och så :) Sista gången jag träffar henne innan jag åker till Sydafrika :/ :) Mamma kommer jag inte heller träffa innan jag åker. Hon och Torben åkte nämligen till Teneriffa idag, hääärligt! För dem, haha! :)

Igår var jag och Linis på stan, alltid lika kul! :D Shoppade bara lite småsaker, främst inför resan :) På kvällen tittade jag och mamma bara på film och så. Träffar som sagt inte henne på väldigt länge nu, vilket känns konstigt, eftersom jag är van vid att träffa henne i princip varje dag, hihi :)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Ha det så bra allihop!
KRAM

God morgon!

Tjohej allihop!
Jag vill börja med att säga att gårdagen var helt underbar, riktigt lyckad enligt min mening! Hihi :)
Först åkte jag, Marcus och Kirsi en snabb sväng till Felicia och Julle för att träffa Neo och Tyra, deras katter, lite. De är sötare än socker! :) Sen gick vi tillsammans till pappa och Monica. De hade öppet hus, vilket var i princip enda sättet för dem att få ihop så att alla kom på julafton, haha :) Men det var supertrevligt! Alla var där samtidigt. Med alla menar jag mig själv och mina syskon, Julle, Kirsi, Monicas barn och några av deras respektive. Monicas barnbarn ar där, och min underbara lilla farmor såklart :) Det blev lite mat och så. Dock inte så mycket, för då hade jag inte orkat äta hos mamma sen på kvällen ;P
Vi tittade på Kalle hos pappa, ett måste att se det alltså! Sen blev det mest bara att sitta och prata och umgås :)
Vid 5 tog vi en taxi till mamma :) Ännu ett julbord där, haha.
Sen var det självklart huuur mycket mat som helst över, så det tog en hel evighet att ställa i ordning allt ;P När det var fixat blev det i alla fall julklappsutdelning, hihihi =) Är jätteglad för alla fina presenter! Tack så mycket för dem, hihi!
När allt var öppnat blev det en supermysig kväll med lite spel och så. Som sagt, jag älskar julen!
Nu sitter jag här i min säng. Ingen annan i huset är vaken. Som vanligt! Kan ju passa på att berätta att jag vaknade TJUGO ÖVER SEX igår, normalt! Hahaha!

Idag ska vi hem till mormor. Det är nog det mesta som händer idag. Eller ja, jag kommer ju göra annat också såklart, men det blir nog mest att slappa och umgås med familjen :)

Hoppas att ni hade en superbra julafton ni också!
Puss och kraaam!




Dan före dopparedan! :D

Tänk att det är den 23 december redan! Det är julafton IMORGON! Mihihi, mysmys! Jag älskar julen! :)
För övrigt så känner jag ju att jag inte är så bra på att skriva här i bloggen ;P Haha!
I måndags tränade jag, träffade Lina och Idis :D Nej förlåt, IDA och sen fixade jag och mamma lite inför morgondagen. Handlade mat och så. Imorgon gick nästan hela dagen åt till att göra julgodis med världens bästa syster :) Det var superkul, hihi! Jag läste dessutom ut sista twilightboken igår, läsläs om ni inte redan har gjort det! :)
Idag har jag tränat. Ett riktigt härligt häckpass! Jag älskar att springa häck! :D Sen har det mest blivit att umgås lite med min käre bror och hans tjej som kom idag :) Och så träffade jag Carro en snabbis och bytte julklapp, hihi (: Nu är det snart middag med mamma, Torben, Felicia, Marcus, Julle och Kirsi som gäller :) Det är dock en liten filur som saknas i den samlingen känner jag...nämligen min älskling =( <3 Men han är i Mörrum och kommer hit på lördag, wiiie! :D
Senare ikväll ska vi titta på bingolotto, hahaha! Kan tänka mig att jag kommer tröttna efter en halvtimme, men det blir nog kul, hihi! :D

Puss och kram på er och GOD JUL! om jag inte hinner skriva ett inlägg imorgon innan jag beger mig till pappa :)

Snö snö snö

Tjohej! :)
Hoppas att allt är bra med er! Jag mår prima! Sitter i Mörrum och tittar på alpint. Har dock ett litet problem... :/ Vet inte hur jag ska göra med träningen idag...om jag hade varit hemma i Malmö hade det varit häcklöpning som gällde, men det går knappast här i Mörrum. Därför hade jag tänkt att jag skulle gå ut och springa en runda och köra lite styrketräning, men nu är det så otroligt mycket snö att jag börjar inse att det inte går att ta sig ut på en joggingtur :( Vägarna är nämligen inte skottade...BLÖ! Jag kommer trilla flera gånger om, om jag går ut och springer...Det får nog bli så att jag går ut och sätter mig på Filips och deras spinningcykel en stund, men jaoo, inte lite härligt ;P Aja, det löser sig! Någon form av träning kommer det bli!

För övrigt så är det ju fjärde advent idag, helt galet :O Snart julafton, MYYYS! Idag blir det som sagt träning, sedan lite mys i Mörrum med min älskling tror jag, och i eftermiddag/ikväll åker jag hem :/ :)
Igår var vi inne en sväng i Karlshamn, mysilimys, hihi! Vi fixade de sista julklapparna från Filip och fikade lite :) När vi kom tillbaka till Mörrum blev det mest slappande och så, haha. På kvällen tittade vi på Valkyria, ganska bra faktiskt :) Den var dock lite...förutsägbar skulle man kunna säga.

Nu ska jag ta tag i lite träning tänkte jag! Ha det så bra så hörs vi kanske senare idag! :)
Puss och KRAM! :)

Bilder från tjejmiddagen! :)

Tänkte ladda upp lite bilder från torsdagens tjejmiddag! :D Vissa bilder kan nog vara lite svåra att förstå om man inte var med, haha! ;D















Haha, som sagt, en del bilder är väldigt annorlunda xD Anledningen är spelet som vi spelade, hahaha! :)

Ha en fortsatt bra dag allihop! :D KRAM!

I Mörrum!

Yes, nu är jag i mysiga lilla Mörrum! :) Jag måste säga att jag tycker väldigt mycket om denna lilla håla, haha :) Här är så lugnt och fridfullt! Helgen blir nog ganska lugn. Ikväll blir det lite filmmys, imorgon blir det en sväng in till Karlshamn :) Mer är inte planerat, vi får se vad som händer.

Tjejmiddagen igår var supermysig! Vi åt tillsammans, pratade massor och spelade sanning eller konsekvens-den elaka versionen! HAHA säger jag bara! Kommer lite bilder från kvällen senare i inlägget, hihi! :D
Tjejmiddagen innebar dock att det blev på tok för lite sömn, och klockan halv 7 var det bara att kämpa sig upp för att åka iväg och träna! Ojojoj vad jag var trött! Trodde att jag skulle springa hur långsamt som helst ;P Men det gick faktiskt bättre än väntat, tummen upp! :D

Har inte så mycket mer att skriva...JO, boken jag läser just nu, Så länge vi båda andas, den är SÅ bra! Men kan knappt sluta läsa, hihi! :) Så läs den vettja! ;D

Hoppas ni får en underbar kväll! :)

Känner förresten inte för att ladda upp bilder nu ;P Det får bli imorgon eller något istället! :D Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, hihihi! :D

KRAM!

JULLOOOV!

ÅH vad det är skönt med jullov, helt underbart! :D Dessutom är det bara en termin kvar till studenten! :O En enda lite termin, hihihi! :D
Jag känner att jag är lite smått seg ed att uppdatera min blogg ;P Men nu när det är lov så ska jag nog kunna förbättra det lite, hihi :) Kom bland annat på att jag inte skrev något om att jag och Filip hade 1,5 år tillsammans i lördags...men det hade vi i alla fall, och det firade vi med att gå ut och äta lite, mysmys :) Jag älskar min lille Filip! :) <3 Puss på honom!

I tisdags var vi och lyssnade på en föreläsning av den ena nobelpristagaren i kemi, ganska coolt faktiskt! Haha! Snacka om att han är SMART!

Igår var det sista dagen i skolan, farmors födelsedag och exakt två veckor tills det bär av till Sydafrika, woho! :D Jag tränade på morgonen för att kunna åka till farmor direkt efter skolan :) Där blev det lite mat och massa prat, hihi :) Jag älskar min lilla farmor också, bara så ni vet, haha :) Och GRATTIS till farmor på hennes 77-årsdag :)

Idag blir det en fika i stan med Adde som åker till Thailand på lördag. Sen är det träning och barnträning som gäller och ikväll blir det tjejkväll hemma hos mig, hihi :) Ska bli mysmys!

Hoppas att ni får en bra dag! :) Puss och kram!


Världens finaste när vi var ute och åt i lördags :) <3


Tro det eller ej, men det är faktiskt snö här nere i Malmö! Hihi, och -6 grader :O Så vi har vinter vi också! :)

14 december

Tjohej! :)
Hoppas allt är bra med er! Blev inget mer inlägg igår efter bakandet, men det gick bra kan jag meddela för er som undrar, haha ;P Igår kväll tittade jag och mamma på film, Solstorm, jättekonstig film måste jag säga ;P

Idag var jag och Ida duktiga och gick runt och gjorde enkätundersökningar till vårt projektarbete. Det var lättare än väntat att få folk till att vilja fylla i! :D Tummen upp! Det blev sen träning som vanligt, puh, jobbigt pass idag! Men härligt! :D Nu ikväll har jag tittat lite på Svenska hjältar och nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa :)
Läser sista boken i twilightserien, och ÅH vad den är bra! :)

Sov så gott sen när ni ska sova :)


Glad Lucia allhop! :)

Tänk att det redan är Lucia, det är helt sjukt! Tiden går så himla fort! Har inte hunnit med så mycket idag; träning och en liten tur till mormor :) Hämtade pepparkaksdeg, haha! Mums på pepparkaksdeg! :D Ska baka med Felicia lite senare idag :) Det blir lite pepparkakor, och lussekatter såklart! Det är ju som sagt lucia ;D Hihi!
Måste förresten berätta hur många pepparkakor mormor bakade i år! 535 stycken! :O Och då ska man tänka på att jag fick en degbit jag också! Hon är galen, haha :)

Jag tänkte faktiskt vara lite duktig och ladda upp bilder från förra fredagen då vi firade Carro nu, hihi :)



En galen dansbild får avsluta, hihi :)

Nu ska jag ta och läsa lite i väntat på att Felicia ska komma hit. Då är det bak som gäller.
Vi hörs senare! Pussheeeej! :D

Underbara fredag!

Heeej allihop! (:
Ojojoj vad det var längesen jag skrev, en hel vecka :/ Har haft fullt upp i veckan, tänkte berätta om den för er som är intresserade, hihi (:

I fredags var nfirande av Carolinen. Det började med lite middag; ris och thaigryta med kyckling. Jag och Emma hade fixat ihop en tårta till efterrätt. Lite senare kom det lite andra filurer, och det blev massa prat och så :) Och ölspelet, med vatten för min del! ;P Maha, bajs på alkohol! :D
Det var tänkt att vi skulle gå ut på kvällen, men jag och Amanda var lite småtrötta och följde inte med ;P Känner att jag inte riktigt är någon festmänniska, haha! Har för övrigt tänkt ladda upp ltie bilder från firandet. Ska försöka ta tag i det imorgon! ;D

I lördags var jag och tittade när min älskling spelade badminton. Han var superduktig! :D Resten av lördagen blev det mest plugg. Även söndagen innehöll i princip bara plugg, och träning såklart! :) Måndagen var vanlig, skolam träning, plugg...och i tisdags var det den stora dagen när det gäller helgens pluggande, haha x) Vi hade nämligen nationellt prov i matte d från 8-12! Snacka om att det sliter på det kära huvudet, haha! Kändes inte alls bra efter att ha lämnat in provet, men har fått reda på det nu, och jag säger bara YES! Haha! Sjukt skönt att det gick bra, för nu har jag ingenting mer att plugga innan jullovet, LOOOOVE IT! Jag ska alltså inte plugga i helgen, och oooj vad det var längesen! Haha!

Efter provet i tisdags blev det träning, sedan volleyboll och middag med alla RIG-elever, kulkul (: Upp tidigt i onsdags för den sista idrottspsykologilektionen. Och på tal om idrottsprykologin...hon som föreläser är riktigt jäkla grym alltså, har tagit brons i VM i triathlon (stavning?) och massa grejs, riktigt coolt tycker jag!
Sen blev det skola, träning och på kvällen var det den årliga julavslutningen med min träningsgrupp! :D Vet egentligen inte om man kan kalla det avslutning, för vi har inget träningsuppehåll alls, men ändå ;P 
Vi var i år hemma hos Jörgen, och OJ vad deras hus är fint alltså! Jörgens fru hade fixat massa pastasallad och grejs till oss, som uppvärmning inför julklappsleken, hihi! Julklappsleken är höjdpunkten! För er som inte vet hur den går till så är det så att alla köper någonting för 20 kronor. Julklapparna läggs i mitten och så börjar man slå tärningar som går runt i ringen. Om man får ett eller sex så får man ta ett paket. När alla paket är tagna från mitten börjar det roliga! Då ställer man klockan på t.ex. 10 minuter, och om man får ett eller sex så får man ta ett paket från någon av de andra, hihi! Det brukar alltid bli fighter om vissa paket, kulkul ;P Efter tio minuter har vi bara halvtid och checkar läget lite x) Sen kör vi 10 minuter till, superkul! Fick dock inget paket i år :( Haha!

Igår var en vanlig dag med skola och träning, och idag har jag varit i skolan, tränat, och sen åkte jag och Filip till pappa och Monica och åt lite middag och så :) Pappa är den bästa kocken!
Nu ikväll har vi självklart tittat på idolfinalen, haha. Tycker att både var jätteduktiga, men jag håller nog ändå lite extra på Erik! (: Vem tycker ni ska vinna?

Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll, hihi (:
Puss och kraaam!

Good mooorning!

Tänkte slänga in ett inlägg nu på morgonen, hinner nämligen förmodligen inte senare idag :/ Har en fullspäckad dag framför mig! Snart idrottspsykologi, sen skola, träning, skynda hem och duscha och fixa mig, vidare till Carro så snabbt som möjligt för att hjälpa till att laga mat och grejs inför kvällen då det blir firande av just Carro! Haha (: Som sagt, en proppad dag!
Hoppas att ni får en bra dag, och njut av att det är fredag igen! ;D Fy bubblan vad tiden går snabbt!
Puss och kram på er! :D


Pluggeliplugg...

Tjohej! :)

Hoppas att allt är bra med er!
Har inte hänt något speciellt under dagen. Skola, träning, plugg...som sagt, inget särskilt. Vad som dock kan nämnas är att två kemilabbrapporter är inlämnade och kemiprovet är avklarat! Har nu ikväll dessutom skrivit klart mitt svenskarbete, härligthärligt! Och ytterligare en sak att ta upp, jag tränade i hela 2 timmar och 45 minuter idag, ganska länge måste jag säga! Men det blev ett härligt häckpass, det är alltid omtyckt! :)

Tänkte idag även ladda upp lite bilder från söndagens adventsmys hos pappa och Monica :)







Jahapp, nu fick datorn visst något konstigt anfall och vill inte ladda upp fler bilder :/ :(
Det blev några stycken i alla fall :)
Ha det så bra allihop så hörs vi snart igen hoppas jag! :)


December!

Ojojoj, redan december...snacka om att tiden går snabbt! Nu börjar nedräkningen till julafton på riktigt, hihi! (: Och på tal om nedräkning, om en månad är jag i Sydafrika! Woho!

Det blir tyvärr inget långt inlägg idag :/ Och bilderna jag pratade om i söndags har inte lagts upp...ajaj! Men det får bli en annan dag! Jag måste nämligen kolla igenom kemin som jag ska ha prov på imorgon en sista gång, och sen blir det sängen! Tränade nämligen halv 8 i morse, så jag är ganska trött... Ska försöka hinna med ett längre inlägg med bilder och  så imorgon :)
Sov så gott allihopa! =)

RSS 2.0