.

Mormor <3

Lalala

Haha, vilken fantasi! Kom inte på någon bra rubrik ;P
Jag och Filip har i alla fall varit duktiga och lagat middag till Filips familj idag, hihi :) De sa att de gillade det i alla fall. Får hoppas att de inte bara sa det för att vara snälla, haha.

Joggingrundan i förmiddags var riktigt härlig. Flöt på bra. Åh, jag älskar att träna!

Ikväll händer det nog inte så mycket. Blir nog lite söndagsmys bara, hihi. Och man slipper den HEMSKA söndagsångesten eftersom det är påååsklov! :D :D :D

En grå söndag

Efter gårdagens tråkväder hoppades jag på lite vårväder idag, men nej :/ Blö! Ska i alla fall snart ut i det gråa vädret och springa en runda :)

Igår var vi inne i älskade Karlshamn. Blev ingen shopping för min del, men min älskling hittade ett par sjukt snygga skor och finfina byxor till studenten! :D Han kommer vara finast av allaaaa, hihihi :)

Såg förresten Sommaren med Göran igår också. Väldigt rolig måste jag säga! Se den! ;D

Har inte mycket mer att skriva just nu. Hörs kanske senare! :)

Påsklov, i Mörrum och underbart väder!

Yeeey! Helt underbart! Superskönt med lov, alltid lika härligt att vara i Mörrum och vädret gör att man blir glaaad! Hihi! :D
Dagen började med träning. Jag och Daniella var mycket duktiga som tog oss igenom de jobbiga loppen så tidigt på morgonen, hihihi! Sen var det lite stressilistress för att hinna med tåget till Mörrum halv 1. Nu är jag här. Har precis varit ute på en liten promenad och fick bland annat se när en fiskare drog upp en BAMSEstor fisk! Det var nämligen laxfiskepremiär här idag, haha! :D

Ikväll blir det tacos, hockey och annat mys :) vad ska ni hitta på? :D

Och förresten, måste berätta en sjukt äcklig sak som jag fick reda på igår! I onsdags kväll var det tre tjejer och två killar som hade sex inne på atleticum... :S Så jäkla vidrigt! Vem får den idén liksom!? USCH!

Puss och kram på er! :) Hoppas att ni får en bra kväll! :)

Snart lov!

Oh yeah! Så jäkla skönt att det snart är lov igen. Var ju inte jättelängesen sist direkt, men det ska ändå bli riktigt skönt! :) En skoldag kvar, sen väntar 11 lediga dagar, love it! Att vädret börjar bli bra är också väldigt nice. Man fryser inte ihjäl så fort man går ut och behöver inte heller ha tjocka vinterskor för att undvika LIKbleka tår, hihi :) 

Dagen har bestått av skola, träning och plugg. Inget utöver det vanliga med andra ord. Har dock inte jättemycket som behöver pluggas just nuuu, sköntskönt!

Resten av kvällen kommer jag att ägna mig åt lite mer plugg, lite tv-tittande och så ska jag kika lite mer i hm-katalogen och se om jag ska beställa något :) Och just det! Jag måste packa också! På fredag åker jag nämligen til Mörrum med min älskling och jag ska sova hos honom imorgon, vilket innebär att packningen måste ske idag!

Svt!

HAHAHA, jag måste bara lägga till en sak xD Svt var och filmade på vår fysik idag, jättemobbat xP

http://svtplay.se/v/1938058/mp3_lyssnande_kan_vara_skadligt

Tisdag

Jag vill börja med att meddela att jag är fruktansvärt trött! Gick upp 05.45 för att cykla hemifrån 06.20 och börja träna 07.00!!! USCH! Fy tusan vad trött jag var, haha :)
Sen ringde jag vårdcentralen och lyckades få en tid för att undersöka mitt lilla hjärta. Efter träningen bar det dock först av till skolan.
Mamma hämtade sedan upp mig och vi åkte ut till lilla Bara. Efter en halvtimmes väntan fick jag komma in till farbror doktorn, haha :) Det gick bra! Inget allvarligt, så det var skönt. Fick en rolig kommentar från läkaren, haha: "Vilket sixpack! Gud vad mycket muskler du har! Det är bara muskler!" Hahaha! ;P
Efter det följde jag med mamma till triangeln en snabbis för att hon skulle lämna tillbaka lite grejer, och sen har jag bara pluggat. Nu tittar jag dock på Mästarnas mästare :) Sen blir det ytterligare lite plugg och därefter väntar sängen, hihi =) Det var min dag. Har inte mycket mer att skriva.

Hoppas att ni har haft en bra dag! :)


Söndagsmys :)

Om någon är intresserad så blev maten helt okej, haha (:
Nu sitter jag, Filip och mamma och tittar på Falk-filmen. Jag har dock redan sett den, så jag tittar inte så mycket ;P
Har istället tittat på massa lägenheter, haha :D Ganska kul måste jag säga!
Hoppas att ni har en bra söndagskväll allihop! Kramkram!

Träning, massage, plugg

Som rubriken berättar så har jag tränat, varit på massage och pluggat idag :)
Riktigt nice med massage, är helt avslappnad nu! =)

Igår eftermiddag/kväll var jag hos pappa för att fira honom, Han fyller nämligen 49 år idag, GRATTIS! :) Jag, Felicia, Macus och våra respektive som det så fint heter gav lilla pappa en olivolja med basilikasmak typ, soltorkade tomater och någon kryddgrej, haha :) Han är nämligen, åtminstone enligt mig, BÄST på att laga mat, och tycker dessutom att det är kul, så vi tyckte att det passade bra med lite matgrejs :) Jag följde sedan med Filip hem. Vi tittade bara på tv och lite så.

Nu ska jag och mamma snart laga mat tillsammans. Vi ska prova något nytt. Kommer inte ihåg vad det heter, men vi får väl hoppas att det blir mumsigt. Filip kommer dessutom om en stund, så det blir mysmys :)

Skriver kanske ett inlägg senare, vi får se ;D Puss och kram så länge :D


100320

Tjohej allihop!
LÖÖÖRDAG, love it! Alltid lika skönt med helg!
Idag hoppades jag på att kunna ta mig till Sjöbo för att gå på signering med Darin, men det blir inget av det :( Hinner nämligen inte hem i tid...pappa fyller år imorgon men ska firas idag :/ :)
Innan födelsedagsfirandet blir det istället för signering förmodligen en tur på stan/entré och plugg! Blö! Menmen, det är bara att kämpa! Mihi!

Inläggen blir mycket roligare när man har någon bild, så därför tänkte jag lägga in två bilder på studentklänningen som jag beställde för några veckor sen! :D



Hihi, jag tycker att den är finfin! :)
Vi hörs kanske senare idag! :D PUSS!

Tisdag

God kväll allihop!
Haha, det låter så gammeldags xD Inte alls lika gammeldags att säga god morgon till exempel ;P Hm ja, bara en tanke jag fick :P

Aja...dagen började med träning klockan SJU i morse...ojojoj vad jag var trött! Det var inte det lättaste passet heller. Över två timmars gymmande med frivändningar, knäböj, bänkpress, chins och massamassa annat. Men det kommer vara härligt skönt imorgon när man känner träningsvärken, haha! Var ett tag sedan nu, och då är det riktigt skönt med träningsvärk! :D

Det bar sedan av till skolan, där vi bland annat fick våra STUDENTMÖSSOR! :D Yeeey! Det närmar sig! 91 dagar kvar idag! Jag LÄNGTAR!

Efter skolan åkte jag till min lille älskling en stund som varit hemma från skolan både igår och idag för han är sjuk :( Men han börjar bli bättre i alla fall :) Sen har det inte hänt så mycket idag. Är väldigtväldigt trött! Tittar på Mästarnas mästare just nu, och måste försöka ta tag i lite plugg när det här slutar...
Puss och kram på er! :)

Söndag

God morgon på er! =)
Hoppas att ni har sovit gott, hihi :)Det har i alla fall jag!
Sitter just nu och tittar på vasaloppet hemma hos min lille älskling som står i duschen :)
Är väl inte jättemycket action i loppet för tillfället direkt, täten har 7 mil kvar! Tror inte att jag kommer orka titta på hela loppet direkt ;P
Det blir nog en ganska lugn dag idag, måste bli heeelt frisk! :) Något annat som jag måste är att jag måste plugga, blööö! Menmen, det är väl bara att kämpa på. 14 skoldagar kvar, sen är det påsklov! :D
Ha en bra SOLIG dag, så hörs vi kanske senare! :D Kraaam


Long time ago...

Hej allihopa!

Förmodligen så är det inte så många som tittar in här längre...har ju trots allt inte skrivit på väldigt länge :/
Men nu ska jag vara lite roligare och skriva ett inlägg, haha :)
Har haft väldigt mycket att göra senaste tiden, så det har inte riktigt funnits tid till att skriva...

Idag är det ju i alla fall fredag, och det är alltid nice! :D Det är tänkt att jag ska till Göteborg med Carro, Ida, Hedvig och Emma imorgon, men jag har varit sjuk nu i veckan och mår fortfarande inte helt bra, så jag vet inte om jag kan följa med :( Bläää! Får se hur det blir...annars får jag tvinga de andra att åka en gång till lite längre fram eller något, hihi :)

Har inte så mycket mer att skriva. Ska försöka bli lite mer aktiv här i bloggen igen :)
Ha det så ra allihopa!
Puss och kram!

RSS 2.0