Läggdags snart!

Som rubriken berättar så är jag trött, haha :) Blir nog ett hopp ner i sängen snart.
Var som sagt hos pappa och Monica på lite adventsmys i eftermiddags, det var väldigt trevligt! :)
Det bjöds på lite mat, pepparkakor, lussekatter och annat smått och gott :)
Tänkte ladda upp lite bilder därifrån, men det blir inte förrän imorgon, för nu ska jag fixa mig och gå och lägga mig :)
Sov så gott och dröm sött! =)


Första advent!

Någon mer än jag som tycker att det är helt galet att det är första advent redan!? :O Helt galet alltså, tiden går så jäkla snabbt! Men iiih vad mysigt det är att det börjar närma sig jul! :) Jag älskar julen, den är så mysig! Jag tycker i och för sig att det är mysigt redan nu, älskar när man sätter upp ljusstakarna och så, det blir ett så mysigt ljus =)
Idag ska jag plugga massvis, blö! I eftermiddag blir det adventsfika av något slag hos pappa och Monica, ska bli supermysigt! :) Och efter det blir det nog ännu mer plugg, och sen förmodligen en mysig söndagskväll med min älskling :) Kan tänka mig att vi kommer titta på den omtalade fotbollsmatchen, det lär bli en fight!
Jag behöver inte ens ha söndagsångest idag, är nämligen ledig imorgon, lovelylovely!
Nu ska jag fixa mig och sen blir det plugg! Vi hörs senare! :)
Kramkram <3


Vår enorma adventsljusstake! Det är nämligen så att vi har ljus tända i princip varje kväll, så vanliga smala ljus brinner upp snabbt som tusan! Hihi :)
 

Lördag!

Hejhej! :)
Hoppas att ni har haft en bra dag, och att kvällen blir minst lika bra! :D
Har nästan precit ätit och tänkte att jag skulle skriva lite här i bloggen. Dagen började med lite plugg. Därefter gick jag, Filip och Felicia och köpte lite goda bullar (frallor för er som inte förstår ;P) till frukosten. Sen blev det lite fix och trix innan det bar av in till stan :) Gick runt och letade efter lite grejer som Filip kunde köpa i julklapp till familj och så. Vi skulle dessutom försöka hitta saker som Filip ville ha, behöver nämligen idéer till julklapp till honom, hihi (: Inte så lätt när man inte kan köpa obegränsat mycket :/
Efter några timmar kom Adde och gjorde oss sällskap, alltid lika trevligt! :) Det blev massa prat ochlite födelsedagspresentsköp. Carro fyller nämligen ARTON idag! :D Så graaattis till henne! Firande nästa fredag! (:
Efter stan blev det en del pluggande, och nu har vi nästan precis ätit middag. Resten av kvällen blir det nog någon film och så :)
Ha en bra kväll så hörs vi! :)


Jag och min älskling :) <3

Fredagsmys!

Hej hopp alla glada! :D
Hoppas allt är bra med er! Det är ju trots allt fredag. så det kan inte finnas jättemånga bekymmer i alla fall, hihihi! :D
Jag har tillbringat dagen i skolan och efter det blev det stan med min älskade syster en stund :) Vi köpte julklappar, tummen upp för det! Julklapp till farmor, mormor, pappa, Marcus och födelsedagspresent till farmor inhandlades, mycket bra kämpat måste jag säga! ;D Jag brukar nämligen alltid vara ute i sista minuten med att köpa julklappar!
Har inte skrivit på några dagar nu, har inte hunnit :/ Så himla mycket i skolan...
I onsdags var vi i alla fall på sacomässan. Tog lite kataloger och så, främst om civilingenjörsutbildningar, och lite om en pilotutbildning :) Men fy tusan, 649000.... :/
Igår hände det inget särskilt, skola, träning, barnträning. Det var för övrigt veckans sista träning, känns väldigt konstigt. Ska inte träna på TRE dagar!
Dagen har jag berättat om, och nu ikväll har vi ätit fondue, och nu är det idol som gäller :) Gissar på att det blir Mariette som åker!
Puss och kram på er allihop! <3


Finaste älsklingen :) <3


Myspys :)

Vaccinerad inför Sydafrika!

Yes, så är det, idag har jag vaccinerats inför träningslägret i Sydafrika som jag ska på! :) Jag vaccinerades mot hepatit A&B och polio. Skönt att ha det fixat, det är ju trots allt inte så lång tid kvar tills vi åker! :)
Förutom vaccinering så har dagen bara bestått av skola och plugg, ingen träning med andra ord :O Haha! Har nämligen vilovecka, vilket innebär att jag bara ska träna 3 pass den här veckan :) Min kropp känns väldigt sliten, så det behövs verkligen! Kommer väl dock förmodligen vara lite smått trött på att vila på söndag, haha :)
Nej, nu är det åter till plugget som gäller!
Ha det så bra alla söta människor där ute! :)

Måndag

Hej hopp alla glada! :)
Sitter vid datorn och kollar runt lite just nu, har paus i pluggandet...bläblä!
Filmen igår var bra, ingen helt fantastisk film, men den var bra! :) Förresten så fick jag TRE olika body butter från body shop igår av Filip! :D Han har varit i England och tävlat, och de bodde jättenära ett stort outlet av något slag, och där hade body shop bland annat en affär, så wiiie, jag fick som sagt tre body butter, TACK älskling! :D <3
Har inte så mycket att säga om dagen, det har bara varit en vanlig måndag. Skola, träning plugg... Och nu ska jag snart gå och lägga mig och plugga, läsning av svenskbok som gäller!
Kramkram!



Hallon, persika och kokos är dofterna jag fick, hihi! :) Det blev dessutom lite nya träningskläder igår, jag älskar träningskläder! :D

Dags för filmmys!

Dagen började med en lång härlig träning! Över 3 timmar...lite för länge när man har en himla massa att plugga, jag blir stressad så lätt :/ Men träning är livet, och efter över 3 timmars träning är man väldigt trött i kroppen! Hur som helst så blev i alla fall först häcklöpning, LOVE IT, och sedan pumpning i gymmet ;) Hahaha! Vissa övningar vi har är verkligen pumparövningar, känns lite småfångigt ibland, haha! Men det är bara att pumpa på, träning ger färdighet! ;D
Efter träningen blev det en varm och skön dusch, lite macka och sen har det varit plugg för hela slanten! Tror dock att jag "redan" är klar med dagens plugg, för snart kommer min älskling som har varit i England sen i torsdags hit, så då vill jag umgås med honom :) Vi ska titta på Änglar och demoner, och den börjar nuuu för älsklingsfilip har kommit, så vi hörs! :D Kramkalas!


Hemma efter en händelserik dag!

Kom hem för en liten stund sen. Dagen började med en tur på stan med pappa, farmor och Felicia. Vi satte oss till att börja med på espresso house för att äta frukost, väldigt mysigt! :) Efter en stund blev vi dock avbrutna av en som jobbade där; "ni måste tyvärr gå ut, det brinner i byggnaden", lite läskigt! HELA hansa skulle tömmas på människor! Vi orkade inte stå och vänta på att det skulle bli kollat av brandkåren och allt vad det är, så vi struntade i det vi hade kvar och gick och tittade i lite affärer istället. Min galna lilla farmor hade bestämt sig för att hon skulle ge mig ett par vinterskor, för hon är så orolig för mina fötter. Okej, det där lät knäppt, men ni som har sett mina fötter när de är KRITvita vet vad jag menar! Det är ingen vacker syn! Min farmor är så söt! =) I alla fall, det blev ett par varma gosiga skor, och åh vad skönt det var att komma hem och vara varm om fötterna!!! :) TACK farmor! <3

Efter några timmar på stan träffade jag Ida och vi begav oss till Utmaningarnas hus i Limhamn, vilket kan förklaras som Malmös Fångarna på fortet, haha :) Anledningen till att vi skulle dit var att alla elitaktiva i MAI skulle träffas och hitta på grejer tillsammans nu i eftermiddags och ikväll :) Mitt lag bestod förutom av mig av Pernilla, Petter, Philip och Ronny ;D Inte för att de namnen kanske säger er så mycket, men ändå :) Ronny's änglar blev vårt lagnamn, och sen var det bara att börja med utmaningarna! Det var riktigt kul! :) Det var blandade utmaningar, både fysiska och lite klurigheter ;D Vi klarade kanske inte helt oväntat de fysiska bäst, haha! :)

Två timmars kämpande följdes av en tur hem till min kära syster och Julle med Ida. Vi fixade oss lite snabbt och var sedan tvungna att cykla iväg igen, bowling väntade! :D Bowling är alltid kul, även om jag inte är särskilt bra på det ;P Måste dock nämna att Ida är riktigt grym, 144 poäng, bäst av alla aktiva och därmed vinnare av en biobiljett, hihi, grattis! (: När vi hade bowlat en timme var det dags för mat. Julbord...på tok för tidigt för det enligt mig, och jag är ingen fantast av det direkt heller kräsen som jag är, men de hade i alla fall väldigt god lax och gröt! Och man fick en liten mysig julkänsla :) Deras julgodis var mumsmums! För er som gillar julmat och bor i närheten av Malmö kan jag dock rekommendera julbordet på Big bowl, de hade HUR mycket som helst, helt otroligt! Efter en stunds ätande började en man i sina bästa år (kommer inte ihåg vad han heter xP) beställa in champagne och grejer till allihop, vi var TJUGO pers! Nykterist som jag är så hoppade jag champagnen, men alltså herregud, han var helt galen, beställde in fleeera flaskor. Man kan ju undra vad det stod på notan när vi gick därifrån...

Lite bilder från dagen:


Frukost på Espresso house :)


De här varma gosiga skorna fick jag av min älskade farmor :)


Lite friidrottsfolk på Big bowl :) Batterierna i kameran hade tyvärr tagit slut, så det blev inte så många bilder från kvällen :/

Sammanfattningsvis så har dagen varit väldigt bra och rolig! Nu händer det inte så mycket mer ikväll för min del, träning imorgon halv 11! :)
Hoppas att ni också hade haft en bra dag! Puss och kram! (:


Designen fixad!

Yeeey, nu ser ju bloggen riktigt fin ut också! :D TACK till Idis som hjälpte mig att fixa den! :)
Om vi säger som såhär, jag är inte bra på allt med photoshop och grejer, så jag är otroligt tacksam att jag fick hjälp att göra bloggen riktigt snygg! :D

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon blir det först en tur på stan med pappa, farmor och syster, och sen blir det äventyr med alla elitaktiva i MAI, friidrottsklubben som jag tränar i för er som inte vet ;D Vi ska till utmaningarnas hus, vilket kan liknas vid fångarna på fortet har jag hört, sedan ska vi bowla och till sist äta tillsammans. Ska bli kulkul! :)

God natt och sov gott!

Välkommen till min nya blogg!

Hej hopp alla glada! =)
Jag har följt trenden och skaffat blogg, haha! xP
Får väl se hur pass ofta jag kommer skriva, men jag ska försöka att ta mig tid att skriva så ofta som möjligt! :)
För övrigt så måste jag säga att det är sjukt skönt att det är fredag, alltid lika uppskattat! Har inte gjort så mycket mer än varit i skolan och tränat idag. Tittat på idol och så. Sjukt att Erik hängde löst, han är riktigt duktig måste jag säga!

Ha det så bra allihop! :D <3

RSS 2.0